Nästa fas och båt till salu

Nästa fasTänk vilken vändning livet tar ibland! Somliga gånger till det bättre och andra till det lite sämre, men alltid till något och vi lär oss av allt vare sig vi vill eller inte och framförallt kommer vi vidare i livet, vare sig vi vill eller inte! Vi är på väg in i nästa fas i vårt liv, båtlösa men tillbaka i underbara Portugal och vårt älskade Lagos och även om vi saknar vårt seglarliv enormt är vi öppna och ödmjuka för vad denna förändring för med sig och resan vi just påbörjat som börjat så bra! Vi jobbar med det vi älskar och trivs mest med, det vill säga båtlivet! Vi är nu Looma Marine Sales and Management och samarbetar med Yachtbroker med försäljning och förmedling av båtar här i Portugal och även i andra delar av den södra delen av Europa. Denna del av Portugal är ett mycket populärt nav för båtar och många lämnar sina båtar här på land eller i marina när de måste ta sig en paus i seglingen eller ta sig hemåt av olika skäl. På längre och på kortare sikt, kanske på grund av säsong eller idag kanske på grund av COVID-19 eller andra skäl och vi erbjuder oss att se efter och sköta om båten så att ägaren kan känna att båten är i trygga händer medan de är borta. Vi erbjuder oss också att transportera båtar och att vara crew på båtar där en extra hand behövs för en överfart eller transport.

Just nu önskar vi lyfta fram denna fantastiskt fina båt som vi har till salu! S/Y Akka som är en fantastiskt fin Långedrag 401 utrustad och redo för långfärdssegling i jordens alla hörn, varma som kalla klimat. Hon ligger just nu i vackra Cadiz i Spanien men är strax på väg hit till Lagos där vi ska ta väl hand om henne tills hon blir såld! Ja, om hon inte hinner bli såld innan dess förstås…..

Se bilderna här nedan vilken otroligt fin båt detta är! Nuvarande ägare har lagt ned mycket tid och arbete på att få henne i det perfekta skick som hon nu är i och som sagt, redo att kasta loss vart än du önskar!

Läs mer på Yachtbroker och hör av dig till oss på info@loomafour.com om du tycker det är en båt för dig eller vill veta mer!

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

3 reaktion på “Nästa fas och båt till salu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.