Looma IV vår fina Regina af Vindö 43 är nu till salu!

IMG_6345Efter snart 4 års segling på heltid har vi nu tagit beslutet att göra ett försök till att sälja vår älskade fina båt S/Y Looma IV, en Regina af Vindö från 2000! Efter mycket funderingar känner vi nu att vi behöver en paus i seglandet och längtar hem till vårt nya hem i Lagos, Portugal där vi planerar att fylla på i reskassan för att kanske senare ge oss ut på haven och segla igen. Vi kommer med säkerhet att längta tillbaka och sakna detta fantastiska liv och alla underbara vänner vi mött. S/Y Looma IV har varit ett tryggt och pålitligt hem ute på havet under dessa år där Regina af Vindö är den enda segelbåtstypen med däcksalong från de svenska högkvalitetsvarven och som är byggd för blue water cruising.

Innan vi lämnade Sverige och under den tid varit ute på vår seglats har S/Y Looma IV uppgraderats med utrustning för långfärdssegling med närmare 500 000 kronor. Livet ombord är mycket bekvämt med bra boendeytor och vi är helt självförsörjande vad gäller el och vatten. Nu ligger S/Y Looma IV på land i Annapolis, USA. En utmärkt utgångspunkt för vidare segling till Bahamas, USAs östkust, Karibien, Panamakanalen eller över Atlanten till Europa. Säljer vi inte båten i USA är planen att segla båten hem till Portugal nästa vår. Klicka här för att se annonsen för S/Y Looma IV !

5 reaktion på “Looma IV vår fina Regina af Vindö 43 är nu till salu!

 1. Men oj,

  Måste varit ett tufft beslut men säker på att ni kommer att det underbart här i Logos.
  Och så mycket ni upplevt…

  Härligt att få lite längre tid med er här.

  Kramar från oss Anders o Annette

  • Japp! Ett väl övervägt beslut efter mycket vånda och funderande. Men vi tänker precis som du skriver, att vi kommer att få det underbart i Lagos. Vi ser fram emot att etablera oss och vårt liv här, med eller utan båt! Vi ses snart! Lotta och Mads

 2. Kommer att sakna ert bloggande men livet i Lagos lockar många,
  har goda vänner som är klimatflyktingar i Portugal:-)

 3. Oj! Oväntat! Men var sak har ju som bekant sin tid 😊. Lycka till med försäljningen. Det går säkert bra med en sådan pärla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.