Välkomna alla nyfikna!

Välkomna alla nyfikna!

Jättekul att du tittar in på vår hemsida! Fortsätt att vara nyfiken för vi kommer att uppdatera och fylla hemsidan med massor av spännande och roliga inlägg om och från vår resa som tar sin början om några veckor. Vi lider för tillfället just nu av en släng av tidsbrist….men som snart ska åtgärdas!

Just nu ligger vi i Pampas Marina och fixar med båten för fullt. Igår kväll lämnade vi vår lägenhet och flyttade in på båten. Lite svårt att säga vad som hände, men den där planen om att flytta organiserat och stuva var sak på sin plats från första början, den liksom hände inte och nu är allt inkastat i panik och i total kaos. Planen är i alla fall att vi kastar loss runt den 15 maj och seglar sedan ned till vårt första stopp Köpenhamn där vi stannar en stund för att spendera lite tid hos Mads familj och hämta ett segel. Sedan fortsätter vi i sakta mak resan ned till Lagos i Portugal dit vi beräknat ankomst i mitten av oktober. Vi ska verkligen se allt som kommer i vår väg och det ska få ta tid!

Kom tillbaka och läs mer om vår resa!

Segla lugnt!
Lotta och Mads.

7 reaktion på “Välkomna alla nyfikna!

 1. Nu finns ni på nätet – då är det på riktigt!

  Tack för er inspiration. Jag följer snart efter.

  Er vän,
  Christer

 2. Lycka till Mads!
  Vi önskar all lycka i vår gamla båt!
  Hon trivs säkert bättre på de stora oceanerna än i Öresund☺
  Vi följer er resa!
  Bertil o Birgitta (skipper o co-skipper på s/y Aramintha )

  • Hej och vad roligt att ni hittat oss Bertil och Birgitta. Amarintha/Looma mår så bra och vi har det så bra tillsammans. Segla lugnt! Lotta o Mads

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.