Det går framåt

TIDEN GÅR och vi jobbar på med båten för att kasta loss alldeles snart! Vi har haft en helt fantastisk avskedsfest med massor av vänner. Det blev en suverän kväll och vi var båda hesa av allt prat dagen efter men väl så nöjda. TACK alla som kom och gjorde vår kväll så härlig!

Denna vecka som gått har vi installerat det nya förstaget, pumpat upp vår nya jolle och testat nya jollemotorn, monterat solpaneler på targabågen och rufftaket, satt på seglen, stuvat och stuvat prylar i mängder, mätt upp vår ankarkätting med färgmarkering var tionde meter, installerat wifi-förstärkarantennen, bytt ut lampor inne till LED-lampor och vi har installerat det sista av våra nya litiumbatterier och mycket mer. Sen har vi umgåtts med familjen och sagt “på återseende” vilket varit lite tungt och några tårar har trillat under veckan.

Och äntligen finns lite tid till att komma vidare i hemsidebyggandet och som ni ser går det sakta framåt. Nu väntar vi bara på en reservdel till wifi-förstärkaren som ska komma måndag eller tisdag nästa vecka och sen är vi redo att kasta loss och bege oss söderut. Spännande och lite vemodigt men nu är vi redo för äventyr!Lotta och Mads avskedsfestLotta och Mads avskedsfest

2 reaktion på “Det går framåt

  1. Vad roligt att ni låter oss följa med på er resa via hemsidan?. Vi kommer sakna er men vi träffas förstås i Lagos som vi verkligen tycker om efter vår resa i Portugal.

    Manne o Kia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.